Upload et understøttet billede og opret en genkodet kopi med indlejrede kamera- og beskrivende metadata fjernet. Åbn Fjern billedmetadata.
Start med den originale fil
Åbn Fjern billedmetadata og vælg Vælg billeder, træk en understøttet fil ind, eller brug eksemplet. På en telefon skal du åbne Indstillinger for at nå de samme kontroller.
Upload det billede, hvis indlejrede metadata du vil fjerne.
Et skærmbillede af et foto er en anden fil og mangler muligvis allerede de originale kamerafelter. Brug det faktiske billede, når du tjekker fjernelse af metadata.
Vælg outputformat
Behold det originale billedformat, hvor det understøttes, eller vælg et andet tilbudt format.
Genkodning kan ændre filstørrelse og billedkodning. Dette er ikke en garanti for et byte-identisk billede.
Eksemplet i denne guide
Filformat: Original
- Input
- 960 x 640 px
- Output
- 960 x 640 px
- Inputfil
- 21,970 bytes
- Downloadet fil
- 17,570 bytes
Inspicer før deling
Vælg Start og download den rensede kopi. Åbn Billedmetadata-fremviser på resultatet, hvis du vil inspicere dets felter.
Behold den downloadede kopi, før du starter en ny opgave. Opdatering af en editor eller download-side fører tilbage til hovedværktøjssiden; normal Tilbage-navigation kan gendanne den aktuelle arbejdsgang.
Fjernelse af indlejrede metadata fjerner ikke en synlig adresse, et ansigt, et vandmærke eller et lokationsspor i pixels.
Almindelige spørgsmål
Hvad skal jeg tjekke i det downloadede resultat?
Fjernelse af indlejrede metadata fjerner ikke en synlig adresse, et ansigt, et vandmærke eller et lokationsspor i pixels.
Hvordan fungerer Fjern billedmetadata?
Upload et understøttet billede og opret en genkodet kopi med indlejrede kamera- og beskrivende metadata fjernet.
Vil dette fjerne tekst eller ansigter, der er synlige på billedet?
Nej. Det er en del af pixlerne. Brug beskæring eller en passende billedredigering til at ændre synligt indhold.
Prøv dette med din egen fil.
Prøv et eksempel eller brug din egen fil, og gennemse resultatet før deling.